Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Didaktička ploča za učenike Oš Ivane Brlić-Mažuranić Rokovci-Andrijaševci

  • 26. rujna 2018.
  • Obrazovanje
fullscreen Didaktička ploča za učenike Oš Ivane Brlić-Mažuranić Rokovci-Andrijaševci Didaktička ploča za učenike Oš Ivane Brlić-Mažuranić Rokovci-Andrijaševci
Didaktička ploča za učenike Oš Ivane Brlić-Mažuranić Rokovci-Andrijaševci

S novom školskom godinom učenici Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Andrijaševaca dobili su novo pomagalo u nastavi. Riječ je o didaktičkoj ploči zamišljenoj kao umetaljci na temu svih hrvatskih županija. Ploču je ravnatelju škole Igoru Miličeviću u ime Vukovarsko-srijemske županije predala pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje doc.dr.sc.Jadranka Mustapić-Karlić.

Riječ je o školi sa 375 učenika, koja je već godinama tradicionalni domaćin županijskog natjecanja iz matematike, a sudjeluje aktivno na svim natjecanjima iz područja sporta i općeg obrazovanja. Uz to, od lipnja 2018. osnovali su i svoju učeničku zadrugu, kako bi aktivirali zdrav život i vannastavnu aktivnost djece.

Ploče su naručene na inicijativu Hrvatske zajednice županija, a riječ je o ručnom radu riječkog start-upa, izrađenom u potpunosti od materijala proizvedenih na području Hrvatske.

Ispis
Vrh