Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Čestitka župana Bože Galića za početak nove školske godine

  • 02. rujna 2018.
  • Obrazovanje
fullscreen Čestitka župana Bože Galića za početak nove školske godine Čestitka župana Bože Galića za početak nove školske godine
Čestitka župana Bože Galića za početak nove školske godine

Župan Božo Galić uputio je čestitku svim učenicima, roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim uposlenicima u školstvu, sretnu i uspješnu novu školsku 2018./2019. godinu, koja počinje  03. rujna ove godine, i u Vukovarsko-srijemskoj županiji:

„Drage učenice i učenici, poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, cijenjeni roditelji!

Za početak nove školske godine 2018./2019. godine, svim učenicima a posebno prvašićima, koji će po prvi puta sjesti u školske klupe, želim mnogo uspjeha u učenju, da uz dječju zaigranost svoje školsko vrijeme provodite što bolje i uspješnije u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja. Vjerujem kako ćete upoznati i nove prijatelje, koji će biti prisutni tijekom svih godina školovanja, te pomagati jedni drugima ali i lakše izvršavati školske obveze.

Svim nastavnicima i profesorima, želim neka budu što uspješniji u odgoju i obrazovanju učenika, uz izraze podrške i ohrabrenja da ustrajete u vašoj plemenitoj odgojno-obrazovnoj misiji, jer učenici od vas dobivaju potrebna znanja koja će im omogućiti da pridonesu razvoju našeg društva.

Cijenjenim roditeljima, želim mnogo strpljenja, razumijevanja  i dobre volje u odgoju svoje djece, sa željom da se ispune sve vaše nade i očekivanja te vaša djeca postignu što bolje ocjene i dobre rezultate. 

Želim svima vama uspješan početak nove školske godine!“

Ispis
Vrh