Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar

  • 18. prosinca 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (2).jpg Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (2).jpg
Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (2).jpg
fullscreen Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (1).jpg Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (1).jpg
Božićni svečani domjenak Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ (1).jpg

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“  Vukovar organizirala je i ove godine svečani božićni domjenak za svoje članove, suradnike i goste.

Svečani domjenak održan je u restoranu „Nada“ u Vukovaru sa početkom u 19,00 sati.

Sve pristigle goste pozdravila je predsjednica Udruge Ivana Azenić zaželjevši im ugodnu večer, a gosti su mogli uživati u prigodnom božićnom programu koji su priredili članovi Udruge uz pomoć djelatnika.

Svečanoj priredbi prisustvovao je pročelnik Upravnog  dr.sc. Darko Dimić koji je, u ime župana Bože Galića, pozdravio sve nazočne i zaželio im sretne nadolazeće blagdane.

I ove godine Vukovarsko-srijemska županija  osigurala je prigodne poklone  za članove Udruge koji su podjeljeni na završetku priredbe.

Ispis
Vrh