Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

28. sjednica Županijskog odbora za skrb o osobama treće životne dobi

  • 17. srpnja 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen 28. sjednica Županijskog odbora za skrb o osobama treće životne dobi 28. sjednica Županijskog odbora za skrb o osobama treće životne dobi
28. sjednica Županijskog odbora za skrb o osobama treće životne dobi

U prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe Ilok održana je 28. sjednica Županijskog odbora za skrb o osobama treće životne dobi.
Na dnevnom redu sjednice bilo je financijsko izvješće o odlasku umirovljenika u toplice kao i o tekućoj problematici umirovljenika.  

Također, ravnateljice domova za starije i nemoćne osobe istaknule su kako zbog nedostatka kapaciteta u domovima svakodnevno je sve veći pritisak na prijem korisnika na smještaj. Naglasile su kako je potrebno vrlo ozbiljno i sveobuhvatno pristupiti ovom problemu, jer postojeći kapaciteti već sada nisu ni približno dovoljni, a nažalost odlaskom mladih ljudi iz ovih krajeva povećava se broj osoba starije dobi za koje nema tko brinuti.

Sjednicom je predsjedavao predsjednik Odbora Mihajlo Tomašković, a na sjednici je osim članova Odbora nazočio i pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr.sc. Darko Dimić.

Ispis
Vrh