Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

28. ekipno prvenstvo Hrvatske u elektronskom pikadu u Vinkovcima

  • 26. travnja 2023.
fullscreen 28. ekipno prvenstvo Hrvatske u elektronskom pikadu u Vinkovcima (1) 28. ekipno prvenstvo Hrvatske u elektronskom pikadu u Vinkovcima (1)
28. ekipno prvenstvo Hrvatske u elektronskom pikadu u Vinkovcima (1)
Izvor: Pikado savez VSŽ

U subotu 29.travnja, u sportskoj dvorani Lenije u Vinkovcima, održat će se otvorenje 28. ekipnog prvenstva Hrvatske u elektronskom pikadu s početkom u 9 sati. Prvenstvo će se održati tijekom vikenda dok će dan ranije, u petak 28. travnja u 19 sati, biti organiziran „warm up“ turnir koji je otvoren za sve natjecatelje. 

Pikado savez Vukovarsko-srijemske županije pokrenuo je inicijativu za organizacijom prvenstva Hrvatske u elektronskom pikadu, a ideju su predstavili Hrvatskom pikado savezu u Zagrebu, koji su prihvatili Pikado savez Vukovarsko-srijemske županije kao domaćina ekipnog prvenstva Hrvatske za sezonu 2022./2023.

Suorganizatori  prvenstva Hrvatske u elektronskom pikadu su Vukovarsko-srijemska županija i Savez športova Vukovarsko-srijemske županije, koji u velikom dijelu financiraju Prvenstvo.

U dva dana održavanja natjecanja sudjeluju natjecatelji podijeljeni u 92 ekipe, od toga 72 u muškoj i 20 u ženskoj konkurenciji.

 

Ispis

Priloženi dokumenti

Vrh