Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

2. Međunarodna konferencija braniteljskih udruga Ilok 2013

  • 07. rujna 2013.
  • Hrvatski branitelji
fullscreen 2. Međunarodna konferencija braniteljskih udruga Ilok 2013 2. Međunarodna konferencija braniteljskih udruga Ilok 2013
2. Međunarodna konferencija braniteljskih udruga Ilok 2013

Članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Vukovarsko-srijemske županije (UDVDR VSŽ), pored brojnih aktivnosti koje provode u svojem radu, nastoje i uspostaviti suradnju s udrugama proisteklih iz Domovinskog rata na području Republike Hrvatske ali i na području Bosne i Hercegovine te Republike Slovenije.

Sukladno navedenom, ali i potpisanoj Povelji prijateljstva braniteljskih udruga, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Vukovarsko-srijemske županije organizirala je 2. Međunarodnu konferenciju braniteljskih udruga Ilok 2013. koja se održava od 06.-08. rujna u Iloku. Sudjeluju predstavnici braniteljskih i  veteranskih udruga iz BIH, Slovenije i Hrvatske uz nazočnost zamjenice ministra branitelja RH Vesne Nađ, predsjednika Vlade Zdenka Ćosića i  ministra branitelja Mladena Begića u Vladi županije Zapadno-hercegovačke, te ministra branitelja u Vladi županije Posavske Jose Markovića.

U okviru programa održavanja konferencije, upriličeno je prijem u Vukovarsko-srijemskoj županija u Vukovaru, a sve sudionike konferencije primio je  župan Božo Galić. Cilj je konferencije osnažiti  suradnju udruga branitelja i veterana  iz regije.

 

 

 

Ispis
Vrh