Izbornik
heeader image

Župan Galić zajedno s gradonačelnikom Vinkovaca dr. Mladenom Karlićem posjetio institucije u gradu Vinkovcima

  • 11. svibnja 2009.
  • Ured župana

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić  i gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić danas su obišli tvornicu “Elektron”, Dom zdravlja Vinkovci i novoizgrađeni objekt Centra za socijalnu skrb u Vinkovcima.

U tvornici „Elektron“  upoznali su se s proizvodnjom i distribucijom jednokratnih medicinskih maski, kapa i vrećica za usisavače s proizvodnim procesom kao i investicijama koje se ulažu u ovu tvornicu, a riječ je o investiciji vrijednoj oko dva milijuna eura, s proizvodima namijenjenim izvozu.

U Domu zdravlja Vinkovci župana Galića i gradonačelnika Karlića, sa suradnicima, dočekao je ravnatelj dr. Đuro Vidić koji ih je upoznao s trenutnim radovima na unutrašnjosti zgrade a potom će uslijediti i vanjsko uređenje te izgradnja nadstrešnica za hitnu medicinsku pomoć i sanitetska vozila.

Tom prigodom župan Galić je ravnatelju Vidiću uručio ključeve novog sanitetskog vozila te je istaknuo svoje zadovoljstvo na dosadašnjim radovima,  najavljujući kako će Dom zdravlja za 3 godine dobiti obnovljeni prostor, što će znatno doprinijeti kvaliteti usluga u pružanju primarne zdravstvene zaštite.

Na kraju svog obilaska župan Galić i gradonačelnik Karlić posjetili su novoizgrađeni objekt Centra za socijalnu skrb Vinkovci gdje ih je dočekala v.d. ravnateljica Gordana Trifunović, koja ih je izvijestila kako su građevinski radovi na novoizgrađenom objektu završeni, te kako je u tijeku natječaj za unutarnje opremanje.

Istaknula je kako je Vukovarsko-srijemska županija zajedno sa Zadarskom i Splitsko – dalmatinskom županijom ušla u pilot projekt razvoja socijalne skrbi sa čime su posebno zadovoljni.

Ispis
Vrh