Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Galić primio predstavnike Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ povodom Dana državnosti

  • 24. lipnja 2009.
  • Ured župana
fullscreen Župan Galić primio predstavnike Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ povodom Dana državnosti Župan Galić primio predstavnike Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ povodom Dana državnosti
Župan Galić primio predstavnike Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“ povodom Dana državnosti

Povodom Dana državnosti i svečane promocije polaznika vojnih škola, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, danas je zajedno sa gradonačelnikom Vukovara Željkom Sabom, primio predstavnike Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“, u svojem Uredu u Vukovaru.

U sastavu izaslanstva vojnog učilišta bili su:

     - brigadir Domagoj Sivrić, tajnik Hrvatskog vojnog učilišta „Petar Zrinski“

     - pukovnik Stipe Semren, načelnik Odjela međunarodne vojne suradnje i odnosa s javnošću

     - pukovnik Davor Kopanji, časnik za odnose s javnošću.

Časnici su upoznali župana Galića i gradonačelnika Sabu sa tijekom središnjeg programa Svečane promocije XIII. Kadeta pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, kao i XI.naraštaja polaznika Ratne škole „Bana Jelačića“ te se zahvalili županu i gradonačelniku na svekolikoj potpori pri organiziranju i za ove, ali i druge svečanosti u organizaciji Hrvatske vojske.

Župan Galić je izrazio svoje zadovoljstvo što još jednom prima visoke časnike Hrvatske vojske u svojem Uredu te naglasio da ovi susreti više nisu protokolarni nego prijateljski, jer suradnja Vukovarsko-srijemske županije sa Hrvatskom vojskom je na zavidnoj razini.

Svi nazočni su izrazili svoje uvjerenje kako će sutrašnja svečanost, na kojoj se očekuju najviši dužnosnici Republike Hrvatske, biti odraz dobre suradnje Hrvatske vojske, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

Ispis
Vrh