Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Galić posjetio Općinu Ivankovo

  • 07. svibnja 2009.
  • Ured župana

Nastavljajući obilaziti jedinice lokalne samouprave u Vukovarsko-srijemskoj županiji, kako bi se upoznao s projektima koji se realiziraju  u svakoj od njih, župan Božo Galić, sa suradnicima, posjetio je danas Općinu Ivankovo.

Načelnik Općine Branko Galić upoznao je župana s uspješnim radom u Općini koji je vidljiv na svakom koraku.

Zahvaljujući dobro pripremljenim projektima, općina je uspjela osigurati različite izvore financiranja, čime su bez problema uspješno realizirani programi poput, izgradnje prve faze kanalizacijske mreže, višenamjenske sportske dvorane, te su renovirane i opremljene zgrade Hrvatskog doma u Retkovcima i Prkovcima.

Ovom prigodom, župan  Galić, sa suradnicima, obišao je i buduću poslovnu zonu "Ivankovo", kao i gradilište školske-sportske dvorane Osnovne škole Ane Katarine Zrinski u Retkovcima, te je izrazio zadovoljstvo nizom projekata i aktivnosti koji se odvijaju, ističući želju za ravnomjeni razvoj svih općina u županiji, što zasigurno doprinosi i dobra suradnja Županije i Općine, u kojoj je kvaliteta rada na vrlo visokoj razini.

“U protekle četiri godine ispunili smo sve što je obećano pa i više od toga. To pokazuje kako smo ozbiljan tim koji je kvalitetno radio uz potporu mjerodavnih ministarstava i naše Županije.”, istaknuo je ivankovački načelnik Branko Galić.

Među značajnijim projektima za sljedeće razdoblje najavljeni su dovršetak izgradnje 2. etape kanalizacijske mreže s pročistačem, završetak izgradnje sportske dvorane u Retkovcima, završetak infrastrukturnih radova u gospodarskoj zoni te početak gradnje kanalizacije u Retkovcima i Prkovcima.

Ispis
Vrh