Izbornik
heeader image

Župan Galić i vinkovački gradonačelnik Karlić posjetili su Opću bolnicu i Dom umirovljenika u Vinkovcima

  • 05. svibnja 2009.
  • Ured župana, Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Župan Galić i vinkovački gradonačelnik Karlić posjetili su Opću bolnicu i Dom umirovljenika u Vinkovcima (1).jpg
Župan Galić i vinkovački gradonačelnik Karlić posjetili su Opću bolnicu i Dom umirovljenika u Vinkovcima (1).jpg
fullscreen Župan Galić i vinkovački gradonačelnik Karlić posjetili su Opću bolnicu i Dom umirovljenika u Vinkovcima (2).jpg
Župan Galić i vinkovački gradonačelnik Karlić posjetili su Opću bolnicu i Dom umirovljenika u Vinkovcima (2).jpg

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić danas su posjetili Opću bolnicu Vinkovci, gdje ih je primio ravnatelj bolnice Ivan Pripužić, koji ih je upoznao s dinamikom radova na građevini “skelet”, praonici i novoj patologiji. Ravnatelj je naveo kako je Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, uz pomoć Županije, u izgradnju i obnovu bolnice uložilo oko 200 milijuna kuna, te se očekuje skorašnji završetak radova.

Nakon obilaska bolnice, župan Galić i gradonačelnik Karlić, posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Vinkovci, gdje ih je dočekao ravnatelj Ivan Martinec i upoznao ih s dinamikom radova na depadansi ovoga Doma, u čiju je izgradnju uloženo više od  15,5 milijuna kuna.

Novi dio vinkovačkog doma omogućit će smještaj za oko 120 osoba, te zapošljavanje dodatnih 30 djelatnika, koji će skrbiti o štićenicima doma.

Ispis
Vrh