Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Galić i potpredsjednik Sabora Friščić razgovarali o oblicima suradnje

  • 17. ožujka 2009.
  • Ured župana
fullscreen Župan Galić i potpredsjednik Sabora Friščić razgovarali o oblicima suradnje Župan Galić i potpredsjednik Sabora Friščić razgovarali o oblicima suradnje
Župan Galić i potpredsjednik Sabora Friščić razgovarali o oblicima suradnje

Vinkovci - Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić održao je radni sastanak s potpredsjednikom Hrvatskog sabora i predsjednikom HSS-a Josipom Friščićem na kojem su razgovarali o oblicima suradnje i zajedničkog djelovanja kroz realizaciju projekata u našoj županiji. 

Kao koalicijski partneri razgovarali i o predstojećim izborima te o rebalansu državnog proračuna kako bi Vukovarsko-srijemska županija, kojoj su prioritetni poljoprivreda, šumarstvo i drvna industrija te vodno gospodarstvo, mogla prilagoditi svoje aktivnosti. 

Potpredsjednik Sabor Friščić je naglasio kako će se u rebalansu proračuna voditi računa o proizvodnim djelatnostima te tako drži da će izdvajanja u poljoprivredu, šumarstvo i drvnu industriju biti i dalje prioritetna.

Župan Galić je izjavio kako u Vukovarsko-srijemskoj županiji pozdravljaju mjere koje poduzima Vlada RH jer provođenjem tih mjera spasiti će se gospodarski subjekti u navedenim granama a time i zadržati radna mjesta.

Ispis
Vrh