Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce,vatrogasce i rodilište

  • 01. siječnja 2018.
  • Ostalo
fullscreen Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce,vatrogasce i rodilište
Župan Božo Galić u novogodišnjoj noći posjetio policajce,vatrogasce i rodilište

Silvestarskoj noći, kada se većina građana zabavlja, pojedine službe moraju raditi na korist cjelokupnog pučanstva,među kojima djelatnici policijske, vatrogasne i zdravstvene službe, koje su nam od iznimne važnosti.
Cijeneći njihov poslao i u „najluđoj noći“ župan Božo Galić, već tradicionalno, obišao je djelatnike javnih službi čestitajući im Novu godinu na njihovim radnim mjestima
Tako je župan Galić posjetio Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave Vukovarsko-srijemske gdje ga je dočekao zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić, zajedno sa dežurnim policajcima.
Potom je župan Galić posjetio Javnu vatrogasnu postrojbu Vukovar, gdje ga je dočekao zapovjednik JVP Vukovar i zapovjednik Županijskog vatrogasnog zapovjedništva VSŽ Zdenko Jukić, zajedno s dežurnim vatrogascima, a potom i Opću županijsku bolnicu Vukovar i bolnicu hrvatskih veterana, gdje ga je primila ravnateljica bolnice mr.sc. Vesna Bosanac.
Nikolina Prgić iz Bošnjaka rodila je u 00:30 sati djevojčicu Lanu.
Župan Galić čestitajući roditeljima darivao je prvu bebu.
Nakon što je obišao dežurne zdravstvene djelatnike vukovarske bolnice, posjet je nastavio obilaskom Županijskog vatrogasnog zapovjedništva Vukovarsko-srijemske županije, gdje ga je primio zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Vinkovci i predsjednik Županijskog vatrogasnog zapovjedništva VSŽ Antun Jelić, zajedno s dežurnim vatrogascima.
Zatim je župan Galić, u pratnji pročelnika Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Matom Puljićem, posjetio i Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje ga je dočekao ravnatelja bolnice Krunoslav Šporčić te su zajednički obišli dežurne zdravstvene djelatnike, a potom i rađaonu.
Do trenutka posjete nije se rodila nijedna beba, pa su uz najljepše želje ostavljeni prigodni darovi za prvorođenu bebu u novoj godini i njezinu majku.
Inače, u vinkovačkoj bolnici Katarina Popić iz Rokovaca rodila je djevojčicu Doru, prvu bebu ove godine u bolnici, te su im djelatnici rađaone uručili darove od župana Galića.
Nakon obilaska vinkovačke bolnice župan Galić uputio se i do Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije gdje ga je dočekao ravnatelj Zavoda Mato Matić zajedno s dežurnim djelatnicima.
Čestitajući Novu godinu svim djelatnicima javnih službi zahvalio se njima na predanom i savjesnom radu kroz cijelu proteklu godinu, poželjevši im puno uspjeha u 2018.godini.

Ispis