Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić sa suradnicima na proglašenju najboljih sportaša i sportskih kolektiva Vukovarsko-srijemske županije

  • 20. siječnja 2010.
  • Obrazovanje, Ostalo

U organizaciji Županijskog saveza sportova i Vinkovačke televizije, danas se u Hrvatskom domu u Vukovara održala, 16. po redu, svečanost dodjele  nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko-srijemske županije.

Članovi izvršnog odbora Županijskog  saveza sportova na osnovu nominacija od strane samih klubova izabrali su najbolje sportaše u šest kategorija, i to u kategoriji za najperspektivniju sportašicu, najperspektivnijeg sportaša, za najuspješniju sportašicu za proteklu godinu, za najuspješnijeg sportaša za proteklu godinu, za najbolju žensku ekipu i za najbolju mušku momčad.

Uz predsjednika Županijskog saveza  sportova Vukovarsko-srijemske županije i direktora Vinkovačke televizije, nagrade najboljima sportašima  za 2009. godinu uručili su i vukovarsko- srijemski župan Božo Galić, predsjednik Županijske skupštine Antun Toni Žagar i pročelnik Upravnog odjela za školstvo, kulturu i šport Grgo Krajina.

Posebna priznanja dodijeljena su stolnotenisačici, hrvatskoj olimpijki Sandri Paović , koje joj je  zbog odlaska  na rehabilitaciju uručeno ranije, i biciklistu Mariu Aliloviću.

Ispis
Vrh