Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović

  • 13. siječnja 2010.
  • Ured župana, Obrazovanje
fullscreen Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (1).jpg
Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (1).jpg
fullscreen Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (2).jpg
Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (2).jpg
fullscreen Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (3).jpg
Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (3).jpg
fullscreen Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (4).jpg
Župan Božo Galić primio hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović (4).jpg

Župan Božo Galić u nazočnosti svojih zamjenika, Željka Cirbe, Mate Golubičića i Đorđa Ćurčića te pročelnika Upravnog odjela za školstvo, kulturu i sport Grge Krajine primio je danas u Palači Srijem hrvatsku olimpijku, vukovarku Sandru Paović.

Povodom ovome primanju je bio višeznačan. Prije svega kao znak potpore Sandrinoj ustrajnosti i izdržljivosti na putu oporavka, što je zadivilo cijeli sportski svijet ali i sve građane Republike Hrvatske.

Njezin kratki boravak u svome Vukovaru bio je prilika da joj kroz primanje kod župana i njezina županija pokaže da je uz nju bila, jeste i biti će.

Župan Galić, zaželjevši Sandri što uspješniji oporavak uručio joj je i simboličnu donaciju za njezinu rehabilitaciju, obećavši joj i ubuduće pomoć, sukladno mogućnostima i nadležnostima Županije.

U siječnju svake godine proglašavaju se najbolji sportaši Vukovarsko-srijemske županije i dodjeljuju im se zaslužena priznanja, u organizaciji Športskog saveza Vukovarsko-srijemske županije i Vinkovačke televizije.

Tako će biti i ove godine.

Kako se Sandra, zasluženo, nalazi među nagrađenima a nije sigurna hoće li tada biti u Vukovaru ili na rehabilitaciji, današnjem primanju su nazočili i predstavnici  Športskog saveza Vukovarsko-srijemske županije i Vinkovačke televizije u čijoj organizaciji joj je dodijeljena Plaketa za hrabrost i ustrajnost, koju joj je na današnjem primanju uručio župan Božo Galić, istaknuvši da takve rezultate na rehabilitaciji mogu podnijeti samo vrhunski sportaši.

Vidno dirnuta Sandra se zahvalila na ovome priznanju kao i na pomoći Županije i sviju koji su uz nju bili cijelo vrijeme njezina oporavka.

Ispis
Vrh