Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić posjetio Lovas i Opatovac

  • 15. svibnja 2009.
  • Ured župana

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić posjetio je danas Općinu Lovas gdje ga je dočekao načelnik Općine Željko Cirba sa svojim suradnicima.

Nakon kraćeg radnog sastanka župan Galić je u pratnji načelnika Cirbe obišao značajnije infrastrukturne projekte na području općine kao  što je izgradnja sportskog centra u Opatovcu, radovi na izgradnji II. faze pilot projekta navodnjavanja u Opatovcu, te je posjetio obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ivana Bičanića, koji gradi smještajne kapacitete za turističke svrhe i nove nasade vinove loze tvrtke Citrus d.o.o.

Župan Galić obišao je i farmu muznih krava Poljoprivredne zadruge Lovas odnosno Aratora d.o.o. gdje ga je dočekao upravitelj zadruge Adam Rendulić te ga upoznao s poslovanjem ovog poduzeća.

Župan Galić izrazio je zadovoljstvo sa dosadašnjim realiziranim projektima dajući podršku i onima koji se planiraju, a koji će doprinijeti razvoju općine Lovas  a time i kvalitetnijem življenju mještana općine, pokazujući kako jedan  ozbiljan tim kvalitetno radi, uz potporu mjerodavnih ministarstava i Vukovarsko-srijemske Županije.

Ispis
Vrh