Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić na proglašenju najboljih sportaša i sportskih kolektiva Vukovarsko-srijemske županije

  • 21. siječnja 2011.
  • Obrazovanje

Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije, u suradnji s Vinkovačkom televizijom, organizirao je izbor najboljih sportaša i sportskih kolektiva u 2010.-oj godini kojima su danas dodijeljene nagrade.

Na svečanom proglašenju nazočio je  vukovarsko-srijemski župan Božo Galić,koji je uručio priznanja najboljima sportašima, te im čestitao na dosadašnjim uspjesima i poželio im što bolje rezultate u 2011. godini.

Za najbolju žensku ekipu tako je proglašen Ženski odbojkaški klub Vukovar, dok je plaketu za postignute rezultate u istoj kategoriji primio Ženski odbojkaški klub Cestorad.

Najbolja muška momčad u 2010-oj je Hrvatski nogometni klub Cibalia, a plaketu za postignute rezultate uručena je Športsko-ribolovnom društvu ''Sava'' iz Županje.

Pehar za najbolju sportašicu pripao je članici Gradskog streljačkog društva 1887-e ''Lokomotiva'' Vinkovci, Luciji Mareković, dok je članica Ženskog odbojkaškog kluba ''Cestorad'', Sara Pajvančić primila plaketu za sportske uspjehe u prošloj godini.

U konkurenciji sportaša pobjednički pehar je uručen nogometašu Cibalije, Dariju Rugaševiću, dok je njegov klupski kolega, Dino Kresinger, primio plaketu za veliki doprinos uspjesima vinkovačkog prvoligaša.

Perspektivni sportaš je član Biciklističkog kluba ''Sokol Cestorad'', Filip Čengić, a Rozalija Pacek iz Judo kluba ''Auto Čuljak'', perspektivna je sportašica Vukovarsko -srijemske županije u 2010-oj godini.

I na kraju posebna plaketa za postignute rezultate u prošloj godini uručena je članu Biciklističkog kluba ''Sokol Cestorad'', Mariju Aliloviću.

Ispis
Vrh