Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić na Bonofestu

  • 15. svibnja 2010.
  • Ured župana

U Vukovaru je danas u crkvi sv. Filipa i Jakova prvom festivalskom večeri  započeo peti Festival duhovne glazbe „Bonofest“,  koje je ove godine okupio 40 izvođača iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Na svečanom  otvaranju nazočio je  vukovarsko-srijemski župan Božo Galić .

Pozdravljajući sve nazočne župan Galić  je istaknuo  kako je  iznimno  ponosan  što se ovdje u našem Vukovaru, na ovaj način,  kroz duhovnu glazbu širi mir, ljubav, vjera i međusobna tolerancija.

Župnik župe sv. Filipa i Jakova i predsjednik Organizacijskog odbora „Bonofesta“ fra Ivica Jagodić zahvalio se svima koji su i ove godine podržali „Bonofest“ i učinili ga jednim od najznačajnijih festivala duhovne  glazbe u Lijepoj Našoj.

Prve večeri nastupilo je 20 izvođača, između ostalih Ivana i Marija Husar, Max Hozić, Tamburaški sastav Ravnica, Viktorija Kulišić Đenka, Vlatka Kopić Tena, Branko Čulić,te brojni drugi izvođači iz cijele Hrvatske i inozemstva.

Svi sudionici primili su priznanja za svoje nastupe, a ovogodišnji Bonofest održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Vlade Republike Hrvatske Jadranke Kosor, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

Ispis
Vrh