Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Župan Božo Galić na 3. Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu

  • 31. svibnja 2010.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj

U organizaciji Agroglasa, dvotjednika za  poljoprivredu, proizvodnju hrane, selo i ljubitelje životinja iz Osijeka, u Vukovaru se danas održava  3. Međunarodni znanstveno-stručni skup “Poljoprivreda u zaštiti prirode i okoliša“.

Skup je otvorio izaslanik ministra poljoprivrede,ribarstva i ruralnog razvoja Mladen Pavić, a sve sudionike skupa pozdravio je vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Cilj skupa je  promocija tehnika poljoprivredne proizvodnje koje pridonose održivom razvoju, pomoći u transferu znanja od znanstvenih institucija do neposrednih poljoprivrednih proizvođača i potrošača.

Skup predstavlja jedinstveni forum za razmjenu mišljenja, diskusije o sadašnjim i budućim temama bitnih za razvoj održive poljoprivrede i održivog gospodarstva.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja,  Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Vukovarsko-srijemske županije te Grada Vukovara, a suorganizatori su Poljoprivredni fakultet Osijek, Agronomski fakultet Zagreb i Hrvatska agencija za hranu.

Ispis
Vrh