Izbornik
heeader image

Župan Božo Galić čestitao direktorici TZ grada Vukovara Jasni Babić

  • 27. listopada 2016.
  • Ured župana, Turizam i kultura
fullscreen Župan Božo Galić čestitao direktorici TZ grada Vukovara Jasni Babić
Župan Božo Galić čestitao direktorici TZ grada Vukovara Jasni Babić

Župan Božo Galić uputio je čestitku direktorici Turističke zajednice grada Vukovara gospođi Jasni Babić,  povodom  osvojene  Nagrade za razvoj kontinentalnog turizma.

 

Županovu čestitku donosimo u cijelosti: 

„Povodom osvojene Nagrade za razvoj kontinentalnog turizma – „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“, od srca Vam upućujem iskrene čestitke!

Svojim dugogodišnjim trudom, radom i angažmanom, dali ste veliki doprinos razvoju kontinentalnog turizma u gradu Vukovaru, nastojeći se založiti u razvijanju brojnih  događanja, koja su postala prepoznatljiva ne samo u gradu, u našoj županiji već i izvan njezinih granica.

Svjedoci smo kako je posljednjih godina grad Vukovar zabilježio veliki broj turističkih dolazaka ali i noćenja, što zorno pokazuje kako se kontinuirano radi na promociji Vukovara ali i Vukovarsko-srijemske županije. Povećan je broj dolazaka riječnih kruzera, mnogih turističkih grupa i posjetitelja iz cijele Hrvatske i Europe a doprinos tome je i povećanje smještajnih kapaciteta kako velikih tako i manjih obiteljskih hostela.

Ovo priznanje je još jedan dokaz kako se sustavno ulaže u razvoj i promociju turizma a naša županija kao turistička destinacija daje velik doprinos ukupnom razvoju kontinentalnog turizma Hrvatske što je zaista prepoznato te se Vukovar svrstao u hrvatsku i europsku turističku kartu.

Vjerujem kako će ova nagrada dati snažni poticaj svima nama da zajednički doprinosimo kulturnom i turističkom razvoju  i na što bolji način predstavimo bogatu povijesnu baštinu našeg kraja, ali i privučemo turiste da u još većem broju posjete našu županiju.

Gospođo Babić, još jednom upućujem iskrene čestitke na zasluženoj nagradi!

 

                                                                             vukovarsko-srijemski župan

                                                                                   Božo Galić, dipl.ing.“

Ispis
Vrh