Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Završna konferencija projekta Take care!

  • 12. veljače 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Završna konferencija projekta Take care! Završna konferencija projekta Take care!
Završna konferencija projekta Take care!

U prostorijama hotela Admiral u Vinkovcima održana je završna konferencija projekta „Take care! Developing and improving health and social sevices for vulnerable groups“ financiran iz interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija 2014.-2020.

Glavni cilj projekta, kojeg je izradila udruga Bubamara uz partnerstvo Doma za starije i nemoćne osobe Ilok,  jeste podići pristupačnost i kvalitetu zdravstvenih i socijalnih usluga namijenjenih starijim, nemoćnim i osobama s invaliditetom kroz razvoj palijativne skrbi i socijalnih usluga. Projekt se temelji na integriranom modelu skrbi, odnosno međusektorskoj suradnji koja potiče sveobuhvatnu intervenciju i zbrinjavanje najosjetljivijih skupina u društvu.  U sklopu spomenutog projekta formiran je mobilni tim pri Domu za starije i nemoćne osobe Ilok sa ciljem podizanja pristupačnosti i kvalitete zdravstvenih i socijalnih usluga namijenjenih starijim, nemoćnim osobama, osobama s invaliditetom te kronično bolesnim osobama.

Završnoj konferenciji ispred Vukovarsko-srijemske županije nazočio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb je dr.sc. Darko Dimić, te Viša stručna suradnica u Upravnom odjelu za socijalnu skrb Andrijana Jukić.

Ispis
Vrh