Izbornik
heeader image

Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji

  • 04. srpnja 2019.
  • Ostalo
fullscreen Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (1).jpg
Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (1).jpg
fullscreen Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (2).jpg
Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (2).jpg
fullscreen Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (3).jpg
Zamjenik župana Josip Dabro nazočio uručenju vatrogasnog vozila u Vrbanji (3).jpg

Ispred Vatrogasnog doma u Vrbanji, upriličeno je svečana primopredaja vatrogasnog vozila koji je dodijeljen na korištenje Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vrbanja.

Donaciju je uručio pomoćnik ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Damir Juzbašić, a višenamjensko vozilo je donacija iz strateških robnih zaliha navedenog Ministarstva.

Tom prigodom zamjenik Dabro je istaknuo kako je ovo vrijedna donacija iz robnih rezrvi a DVD Vrbanja bogatija je za autocisternu od 7000 litara, koja je nabavljena za potrebe njihove vatrogasne postrojbe.

"U nabavku vozila uključila se Općina Vrbanja, te sam s načelnikom Velimirom Redlom, pomoćnikom ministra Juzbašića, predsjednikom DVD-a Vrbanja Orleanom Brčićem, najmlađim vatrogascima vrbanjskog društva i ostalim članovima, nazočio svečanoj primopredaji vatrogasnog vozila. Tom prigodom su zapovjedniku DVD-a Vrbanja Željku Ćosiću, simbolično uručeni ključevi cisterne, te zahvaljujem pomoćniku ministra Juzbašiću koji je oduvijek imao sluha za potrebe vatrogasnih postrojbi na terenu. Kao i puno puta do sada, pomogao je u ovoj vrijednoj donaciji vatrogasnom društvu Vukovarsko-srijemske županije." - izjavio je zamjenik Dabro.

Ispis
Vrh