Izbornik
heeader image

Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma

  • 19. ožujka 2017.
  • Turizam i kultura
fullscreen Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (1).jpg
Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (1).jpg
fullscreen Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (2).jpg
Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (2).jpg
fullscreen Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (3).jpg
Vukovarsko-srijemska županija predstavljena na najvećem sajmu turizma (3).jpg

PLACE2GO vodeći je hrvatski turistički sajam, koji se ove godine održao po šesti put u Areni Zagreb, a trajao je od 17.-19. Ožujka 2017. godine.

Sajam je svečano otvorio ministar turizma Gari Cappeli koji je tom prigodom poručio da „Osim što svake godine bilježimo rast dolazaka stranih turista, svjesni smo važnosti i domaćih gostiju. Upravo je zato ovakav sajam, na kojem se može vidjeti raznovrsna ponuda našeg turizma, važan korak za dodatno jačanje prepoznatljivosti“.

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO, ukupno je  sudjelovao 180 izlagača iz 20 zemalja. Na sajmu je nastupila i Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, predstavivši pritom aktualnu turistički ponudu. Najviše zanimanja prvog dana  sajma privukla je panel rasprava na temu „Cjelogodišnji turizam: izazov ili mit?“, na kojoj je, uz brojne eminentne i stručne sudionike, sudjelovala i direktorica TZ-a Vukovarsko – srijemske županije, Rujana Bušić Srpak

Sajam je i ove godine bio iznimno dobro posjećen, a zbog velikog interesa javnosti  održan je  i u većem prostoru, u Areni Zagreb .

Ispis
Vrh