Izbornik
heeader image

Vukovarsko-srijemska županija na 10. međunarodnom sajmu turizma, enogastronomije, tradicije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja EKO ETNO TOUR

  • 26. travnja 2013.
  • Turizam i kultura
fullscreen EKO ETNO TOUR
EKO ETNO TOUR
fullscreen EKO ETNO TOUR
EKO ETNO TOUR

Vukovarsko-srijemska županija, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Vukovar, osigurala je zajednički izložbeni prostor za proizvođače autohtonih i tradicijskih proizvoda s područja županije na Eko Etno Tour sajmu, koji se od 24. do 27. travnja održava u Boćarskom dom u Zagrebu.

Sajam Eko Etno Hrvatska ove godine održava se s novim proširenim sadržajem i nazivom Eko Etno Tour – međunarodni sajam turizma, tradicije, enogastronomije, proizvoda, usluga i događanja ruralnih područja.

Na sajmu Eko Etno Tour primarno se predstavljaju autohtoni i tradicijski ruralni proizvodi i usluge, enoastronomski specijaliteti, kulturna baština, folklor, stari zanati, autohtona događanja i običaji pojedinih krajeva Lijepe naše, susjednih zemalja, ali i ostalih svjetskih država, te raznolika turistička ponuda hrvatskog ruralnog turizma. Na sajmu je organiziran niz degustacija, prezentacija regionalnih i nacionalnih kuhinja te omogućena promotivna prodaja i kupnja proizvoda.

Ovogodišnji sajam prati bogat program stručnih i popratnih događanja kao što su stručni skupovi, seminari, savjetovanja, prezentacije, tematske radionice te stručna ocjenjivanja ruralne turističke ponude.

Za vrijeme sajma organizirana je i međunarodna turistička burza EKO ETNO TRADE SHOW što omogućuje zainteresiranim stranim turističkim agencijama da ostvare kontakt i neposredno pregovaraju s potencijalnim dobavljačima – domaćim turističkim agencijama, hotelijerima, turističkim zajednicama, turističkim udrugama, ostalim ponuditeljima ruralno-turističkog proizvoda, tradicije i sl.

Ispis
Vrh