Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci

  • 08. prosinca 2010.
  • Obrazovanje
fullscreen Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (1).jpg Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (1).jpg
Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (1).jpg
fullscreen Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (2).jpg Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (2).jpg
Vukovarsko-srijemska županija donirala kombi vozilo Industrijsko-obrtničkoj školi Vinkovci (2).jpg

Vukovarsko-srijemska županija donirala je Industrijsko-obrtničkoj školi "S. S Kranjčević" iz Vinkovaca novo kombi vozilo vrijedno 180.000 kuna.

Pročelnik Upravnog odjela za školstvo, kulturu i šport Grgo Krajina uručio je ključeve kombi vozila koje ima 8 sjedala i dvostruki prtljažni prostor ravnateljici škole Mariji Sunđi .

"Budući da ova škola puno radi na kuharstvu, i u okviru toga čak rade i catering, zasigurno će im jedno ovakvo vozilo itekako dobro doći" istaknuo je pročelnik Krajina.

Ravnateljica je istaknula brojne uspjehe koje ostvaruju učenici ove škole, te dodala kako školu pohađa 780 učenika.

"Svake godine idemo na razna regionalna i državna natjecanja. I uvijek se vratimo sa odličnim uspjesima. Ovo vozilo umnogome će nam olakšati putovanje i sudjelovanje na brojnim natjecanjima,kao i u organizaciji praktične nastave“ istaknula je ravnateljica Sunđi koja zahvaljuje na ovoj vrijednoj donaciji.

Ispis
Vrh