Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan

  • 13. rujna 2021.
  • Ostalo, Obrazovanje
fullscreen Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (1).jpg Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (1).jpg
Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (1).jpg
fullscreen Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (2).jpg Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (2).jpg
Veleučilište Lavoslava Ružičke u Vukovaru proslavilo je svoj 16. rođendan (2).jpg

Povodom obilježavanja rođendana Veleučilišta „Lavoslav Ružičke“ Vukovar, održana je svečana sjednica Stručnoga vijeća u Vinogradarskoj kući Goldschmidt kraj Vukovara, na kojoj je nazočio župan Damir Dekanić.

Na sjednici su dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnim dužnosnicima, zaposlenicima i studentima te ustanovama koje su pomogle rad Veleučilišta.

Dekan veleučilišta Željko Sudarić kaže da veleučilište slavi svoj dan na rođendan nobelovca Lavoslava Ružičke koji je rođen 13. rujna 1887. godine u Vukovaru.

Sjednici je nazočio i nagradu je primio ministar obrane dr.sc. Mario Banožić koji je radio kao predavač na veleučilištu.

„Meni je kao vanjskom suradniku bila čast sudjelovati u razvoju veleučilišta kroz regionalnu upravu, Ured državne uprave i sada Vlade RH. Uvijek sam bio Veleučilištu na raspolaganju. Siguran sam u dobru budućnost Veleučilišta obzirom na sastav predavača i partnera suradnika te sadašnjega dekana. Broj studenata povećava  se i meni će biti drago da pomognem studentima i na taj način pomognem Vukovaru i Vukovarsko-srijemskoj županiji”, rekao je ministar Banožić, zahvalivši se Veleučilištu u ime nagrađenih.

Ispis
Vrh