Izbornik
heeader image

VAŽNA OBAVIJEST - Prestanak izravnog rada sa strankama u zgradama Vukovarsko-srijemske županije

  • 17. ožujka 2020.
fullscreen Prestanak izravnog rada sa strankama u zgrada Vukovarsko-srijemske županije
Prestanak izravnog rada sa strankama u zgrada Vukovarsko-srijemske županije

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu te Stožera civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, dana 17. ožujka 2020. godine župan Vukovarsko-srijemske županije donio je Odluku o preventivnoj mjeri prestanka izravnog rada sa strankama.

U cilju prevencije širenja virusa COVID-19, sva upravna tijela Vukovarsko-srijemske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, prestaju s izravnim radom sa strankama od 17. ožujka 2020. godine do opoziva.

Rad sa strankama odvijati će se svaki radni dan putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem. Telefonski brojevi i e-mail adrese objavljeni su na web stranicama Vukovarsko-srijemske županije, županijskih ustanova i trgovačkih društava.

U iznimnim slučajevima, kada navedene opcije nisu moguće službenici će komunicirati sa strankama u uredima upravnih tijela Vukovarsko-srijemske županije, poštujući najveće higijenske standarde propisane od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i nadležnih institucija.

Sva upravna tijela Vukovarsko-srijemske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač, nastavljaju obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID-19 te zaštite građana, ali i djelatnika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Novo radno vrijeme svih upravnih odjela, županijskih ustanova i trgovačkih društava, kojima je Vukovarsko-srijemska županija osnivač,bit će od 8:00 do 14:00 sati, do opoziva!

Ispis

Priloženi dokumenti

Vrh