Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Svečano otvaranje radova na izgradnji višestambene zgrade u Vukovaru

  • 30. srpnja 2019.
  • Ostalo, Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Svečano otvaranje radova na izgradnji višestambene zgrade u Vukovaru Svečano otvaranje radova na izgradnji višestambene zgrade u Vukovaru
Svečano otvaranje radova na izgradnji višestambene zgrade u Vukovaru

Danas su otvoreni radovi na izgradnji višestambene zgrade u sklopu Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u ulici Ive Tijardovića u Vukovaru.

Riječ je o projektu ukupne vrijednosti 1,26 milijuna eura koji se financira donatorskim novcem iz Fonda Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja Razvojne banke Vijeća Europe sa 68 posto i uz nacionalno sufinanciranje s 32 posto ukupne vrijednosti projekta

Uzvanike je dočekao državni tajnik Središnjeg ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar koji je održao pozdravni govor  i svečano otvorio radove uz polaganje kamena temeljca.

Među uzvanicima su bili vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, vršiteljica dužnosti zamjenika šefa misije veleposlanstva SAD-a u Republici Hrvatskoj Wylitia Bell, predstavnik Regionalnog predstavništva UNHCR-a u za jugoistočnu Europu  Mario Pavlović te pomoćnica ministra MRRFEU Kristina Bilić.

Svečanom otvaranju radova u ime župna Bože Galića, nazočio je pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb VSŽ,  dr.sc. Darko Dimić.

Ispis
Vrh