Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Sudjelovanje na javnom izlaganju u postupku utvrđivanja objedinjenih uvjeta zaštite okoliša " Farma za tov prasadi Andrijaševci 2"

  • 28. studenog 2012.
  • Prostorno uređenje i graditeljstvo, Poljoprivreda, šumarstvo i ruralni razvoj, Priroda i zaštita okoliša

U  okviru provođenja postupka utvrđivanja objedinjenih uvjeta zaštite okoliša postojećeg postrojenja "FARMA ZA TOV PRASADI ANDRIJAŠEVCI 2", u cilju informiranja i sudjelovanja javnosti i zainteresirane javnosti u pitanju zaštite okoliša, javna rasprava se provodi od 14. studenog do 14. prosinca 2012. godine.

Danas je održano i javno izlaganje u Općinskoj vijećnici zgrade Općine Andrijaševci u Rokovcima. Tijekom javnog izlaganja javnost i zainteresirana javnost je mogla postavljati pitanja o zahvatu, a odgovore na postavljena pitanja davali su izrađivači "Hrvatski centar za čistiju proizvodnju" d.o.o. Zahtjeva i Tehničko-tehnološkog rješenja kao i nositelj zahvata PIK Vinkovci d.d.. Nadležno upravno tijelo za koordinaciju javne rasprave je Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Vukovarsko srijemske-županije, javnom izlaganju bila je nazočna Nataša Radojčić, voditeljica Odsjeka za zaštitu okoliša.

Ispis
Vrh