Izbornik
heeader image

Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“

  • 21. svibnja 2016.
  • Turizam i kultura
fullscreen Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (1).JPG
Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (1).JPG
fullscreen Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (2).JPG
Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (2).JPG
fullscreen Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (3).JPG
Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (3).JPG
fullscreen Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (4).JPG
Srijemska vina na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“ (4).JPG

Promotivne aktivnosti Turističke zajednice Vukovarsko – srijemske županije koje se organiziraju uz potporu Hrvatske turističke zajednice, nastavljene su nastupom na IV. Sajmu vina i delicija „Vinski podrum“.

Sajam se od 20. – 21. svibnja održao u Splitu i to u najljepšem povijesnom ambijentu - 1700 godina starim Dioklecijanovim podrumima.

TZ VSŽ nastup je realizirala u suradnji s Vukovarsko – srijemskom županijom koju je predstavljao pročelnik Upravnog odjela za kulturu i turizam, Viktor Lukačević, TZ grada Iloka - direktor Turističkog ureda, Ivica Miličević te TZ općine Nijemci, voditelj poslova, Martin Božanović.

Među 100 vinara i 500 vinskih etiketa, predstavljena su i vina Vinskog klastera Srijem koja je stručno predstavljao Mladen Papak, vlasnik najmlađeg vinskog podruma u Iloku.

Kako je riječ o Sajmu vina i delicija, TZ VSŽ predstavila je i domaće rakije i likere te posjetiteljima pružila mogućnost degustacije domaćih delicija koje su s našim vinima, likerima i rakijama činile zaokruženo eno – gastrocjelinu. Sajam vina i delicija iznimno je posjećen, a veliko zanimanje za hrvatska vina, ali i prostor s kojega dolaze, pokazuju brojni strani gosti Splita. Predstavljanje na Sajmu vina i delicija jedinstvena je prilika za predstaviti brojne atrakcije Vukovarsko – srijemske županije kako potencijalnim domaćim gostima, tako i inozemnim gostima Splita iz svih krajeva svijeta koji niti ne slute koje sve ljepote Hrvatska krije.

Ispis
Vrh