Izbornik
heeader image

Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB

  • 28. svibnja 2019.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (1).jpg
Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (1).jpg
fullscreen Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (2).jpg
Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (2).jpg
fullscreen Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (3).jpg
Sastanak partnera u okviru projekta DANUrB (3).jpg

Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, projektni partner Vukovarsko-srijemske županije, bio je domaćin partnerskog sastanka održanog u okviru projekta DANUrB - DANube Urban Brand. Tema sastanka bila je evaluacija postignutih rezultata s posebnim osvrtom na održane studentske radionice u Iloku i Vukovaru. Također se razgovaralo i o organizaciji završnog događaja kojim bi se obilježio završetak projekta koji završava 30. lipnja 2019. godine. Partneri su izrazili zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom kao i spremnost da se ta suradnja nastavi i u nekim novim projektima.

Ispred Vukovarsko srijemske županije na sastanku su sudjelovali voditeljica projekta DANUrB Helena Valentić, i voditelj projekta LENA Ivan Domac.

Projekt DANUrB je prijavljen na 1. Poziv Transnacionalnog Programa Dunav, a ukupna vrijednost projekta je 2,7 milijuna eura. Vukovarsko-srijemska županija kao partner sudjeluje zajedno s još 19 projektnih partnera i 20 pridruženih partnera, među kojima je vodeći partner Sveučilište tehnologije i ekonomije iz Budimpešte (BME),  jedno od vodećih znanstvenih ustanova u Mađarskoj i u Europi, te još 6 sveučilišta, 6 nacionalnih instituta i nevladinih organizacija, 8 turističkih poduzetnika i organizacija, 18 regionalnih i lokalnih samouprava (među njima i Vukovarsko-srijemska županija) iz 7 država.

Informacije o projektu se mogu naći na službenoj internetskoj stranici projekta DANUrB (http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danurb) kao i na društvenim mrežama – Facebooku (https://www.facebook.com/DANubeUrbanBrand)  Instagramu (https://www.instagram.com/danubeurbanbrand) i Twitteru (https://twitter.com/DANubeUrbanBrand). 

Ispis
Vrh