Izbornik
heeader image

Sajam poslova

  • 05. ožujka 2010.
  • Ostalo
fullscreen Sajam poslova (1).jpg
Sajam poslova (1).jpg
fullscreen Sajam poslova (2).jpg
Sajam poslova (2).jpg

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Vukovar, a pod pokroviteljstvom Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vukovara, Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Vukovar, u Vukovaru će se 12. ožujka 2010. od 9.00 do 15.00 sati, u Rodnoj kući nobelovca Lavoslava Ružičke, održati treći Sajam poslova.

Sajmom poslova prvenstveno želimo povezati tvrtke/obrte s najkvalitetnijom radnom snagom u Vukovarsko-srijemskoj županiji, ali i potaknuti sve sudionike na tržištu rada na promišljanje o važnosti ljudskih potencijala, kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Poslodavci, sudionici Sajma poslova, imaju mogućnost izravnog kontakta s radnicima te na taj način brže regrutirati zaposlenike, čija znanja i sposobnosti odgovaraju području rada kojim se bavi njihova tvrtka/obrt. Osim toga, poslodavci će imati priliku razmijeniti iskustva s drugim poslodavcima na Sajmu i na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije od institucija – partnera te sudjelovati na prezentacijama i Okruglom stolu na neku od aktualnih tema vezanu uz rad i zapošljavanje.

Nezaposlenim osobama, učenicima, maturantima, studentima, ali i zaposlenima, odnosno svima koji žele prikupiti informacije s tržišta rada, kako bi mogli upravljati svojom karijerom, Sajam nudi mogućnost ostvarivanja kontakata s više poslodavaca koji zapošljavaju radnike njihovih kvalifikacija, mogućnost prijavljivanja na otvorena radna mjesta putem životopisa, individualne razgovore s poslodavcima te uvid u mogućnosti obrazovanja na području Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije.

U svrhu unapređenja postojeće zapošljivosti te za potrebe cjeloživotnog učenja, posjetitelji će moći, na posebnom štandu, istražiti i mogućnosti koje nudi računalni program za profesionalnu selekciju „Moj izbor“.

Sajam poslova realizirat ćemo uz potporu sljedećih partnera: Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vukovara, Grada Iloka, Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara, Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Vukovar, Hrvatske obrtničke komore – Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Hrvatske udruge poslodavaca, Razvojne agencije Vukovar d.o.o. i Regionalnog vijeća za tržište rada.

Medijski pokrovitelji Sajma poslova su: Hrvatski radio Vukovar, Vukovarske novine, Vinkovačka televizija, Slavonski radio, Glas Slavonije.

Pozivamo sve poslodavce, koji žele sudjelovati na Sajmu poslova, kontaktirajte nas na brojeve telefona ili e-mail:

Ivana Klarić                  032 599 439

        ivana.klaric@hzz.hr

Andrea Miš                   032 599 449

        andrea.mis@hzz.hr

kako bismo Vam ideju Sajma osobno i detaljnije predstavili, odnosno kako biste se prijavili za neku od aktivnosti na Sajmu poslova.

Nezaposleni, maturanti, studenti i svi Vi koji tražite svoje prilike za zaposlenje posjetite Sajam poslova, kako biste se kandidirali na otvorena radna mjesta te dobili uvid u stvarne potrebe na tržištu rada.

Vaš pouzdani partner Hrvatski zavod za zapošljavanje

Područna služba Vukovar

Ispis
Vrh