Izbornik
heeader image

„Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem“

  • 14. svibnja 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen „Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem“ (1).jpg
„Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem“ (1).jpg
fullscreen „Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem“ (2).jpg
„Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem“ (2).jpg

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama  Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica „ Vukovar, organizirala je održavanje Regionalnog natjecanja u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem.

Na natjecanju je sudjelovalo  devet udruga i ustanova koje skrbe o osobama s mentalnom retardacijom – intelektualnim teškoćama  na području Slavonije i Baranje.

Pozdravni govor  održala je  predsjednica Udruge Ivana Azenić Dubravčić istaknuvši pri tom zadovoljstvo zbog održavanja ovakvog  tipa natjecanja.  Tom prilikom je naglasila kako je izuzetno korisno poticati osobe s intelektualnim teškoćama na bavljenje sportom jer se na takvim susretima imaju priliku susresti s drugim korisnicima iz srodnih udruga i ustanova na području naše županije.

Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr.sc. Darko Dimić, koji je u ime župana, svih djelatnika Odjela i u svoje ime, pozdravio natjecatelje i goste.

Sve natjecatelje i goste su pozdravili i zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček, te ravnatelj Centra za socijalnu skrb Vukovar Zvonimir Rogulja.

Nakon natjecanja uručene su nagrade najbolje plasiranim ekipama i natjecateljima.

Ispis
Vrh