Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Prezentacija turističkih destinacija Vukovarsko- srijemske i Brodsko-posavske županije u Berlinu

  • 25. siječnja 2017.
  • Turizam i kultura
fullscreen Prezentacija turističkih destinacija (1).jpg Prezentacija turističkih destinacija (1).jpg
Prezentacija turističkih destinacija (1).jpg
fullscreen Prezentacija turističkih destinacija (2).jpg Prezentacija turističkih destinacija (2).jpg
Prezentacija turističkih destinacija (2).jpg
fullscreen Prezentacija turističkih destinacija (3).JPG Prezentacija turističkih destinacija (3).JPG
Prezentacija turističkih destinacija (3).JPG
fullscreen Prezentacija turističkih destinacija (4).JPG Prezentacija turističkih destinacija (4).JPG
Prezentacija turističkih destinacija (4).JPG

U Veleposlanstvu Republike Hrvatske je uz veliki odaziv pozvanih predstavnika turističkih agencija, novinara koji prate turizam, te Hrvata koji žive u Berlinu, održana prezentacija turističkih destinacija Vukovarsko-srijemske županije i Brodsko-posavske županije, sufinancirana od strane Hrvatske turističke zajednice.

Uvodnu riječ je imao Veleposlanik Republike Hrvatske u Njemačkoj Ranko Vilović, govoreći toplo o Slavoniji, njenoj ljepoti, gostoljubivosti i dobrim ljudima. Nazočne je pozdravio i direktor predstavništva HTZ-a u Njemačkoj Romeo Draghicchio istaknuvši veliki potencijal turističkih odredišta Slavonije na njemačkom tržištu.

Prezentaciju koja se sastoji od niza fotografija i koja predstavlja gradove, dijelove, znamenitosti i turističke mogućnosti  Slavonije, vodi kroz najstarije naselje u Europi - Vinkovce, zatim Brod, Ilok, Vukovar te završava pričom o poznatom brodskom paru roda, Malenoj i Klepetanu. Prezentaciju su pripremili direktori TZ grada Slavonskog Broda, TZ grada Vinkovaca, TZ Vukovarsko-srijemske županije, TZ Brodsko-posavske županije te direktorica TZ grada Nove Gradiške.

Nakon prezentacije slikom, riječju i glazbom, gosti su kušali i domaće, slavonske eno-gastro specijalitete te su se zadržali u dugom druženju i razgovorima. Gostima su na raspolaganju bili i promidžbeni materijali, kako Vinkovaca tako i drugih krajeva u Slavoniji. Prezentaciju je posjetilo 110 uzvanika. 

Ispis
Vrh