Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Posjet Općini Tar Vabriga

  • 11. prosinca 2010.
  • Ostalo, Ured župana
fullscreen Posjet Općini Tar Vabriga (1).jpg Posjet Općini Tar Vabriga (1).jpg
Posjet Općini Tar Vabriga (1).jpg
fullscreen Posjet Općini Tar Vabriga (2).jpg Posjet Općini Tar Vabriga (2).jpg
Posjet Općini Tar Vabriga (2).jpg
fullscreen Posjet Općini Tar Vabriga (3).jpg Posjet Općini Tar Vabriga (3).jpg
Posjet Općini Tar Vabriga (3).jpg

Obilježavanje Dana Općine Tar-Vabriga bio je povod gostovanju izaslanstva Vukovarsko-srijemske županije  u ovoj općini. Predvođeni vukovarsko-srijemskim županom Božom Galićem, nazočili su svečanoj sjednici Općinskog vijeća te ostalim manifestacijama u sklopu obilježavanja Dana Općine Tar-Vabriga.

Također, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i njegov zamjenik Željko Cirba susreli su se i  sa istarskim županom Ivanom Jakovčićem, te su razgovarali o nastavku i jačanju suradnje ovog dijela Slavonije i Srijema s Istrom.

Razgovorima su se pridružili i gradonačelnik Iloka Miroslav Janić, zamjenik vinkovačkog gradonačelnika Tomislav Šarić i izaslanstvo Općine Lovas predvođeno načelnikom Stjepanom Milasom.

U diskusiji oko uspostavljanja kvalitetnih odnosa, prvenstveno između istarskih i slavonskih gospodarstvenika, sudjelovali su i gradonačelnik Novigrada Anteo Milos te predsjednik Gradskog vijeća grada Poreča Eđidio Kodan.  Bio je ovo korak dalje suradnji između naših i istarskih jedinica lokalne i regionalne uprave i samouprave,  gospodarstvenika te inih segmenata društvenog života.

Ispis
Vrh