Izbornik
heeader image

Otvoren 2. Cibalia Airsoft Expo

  • 13. srpnja 2019.
  • Ostalo
fullscreen Otvoren 2. Cibalia Airsoft Expo (1).jpg
Otvoren 2. Cibalia Airsoft Expo (1).jpg
fullscreen Otvoren 2. Cibalia Airsoft Expo (2).jpg
Otvoren 2. Cibalia Airsoft Expo (2).jpg

U Vinkovcima na Trgu bana Josipa Šokčevića održan je danas drugi po redu Cibalia Airsoft Expo, koji je okupio airsoftere iz raznih dijelova Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Ove godine događanja se sastoje od airsoft sajma, airsoft taktičkog streljaštva i jednodnevnog MILSIM (millitary simulation – vojna simulacija) susreta.

Svečanosti otvorenja Cibalia Airsoft Expo 2019 nazočili su gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić i zamjenik župana Josip Dabro.

Veseli me što Vukovarsko – srijemska županija kao glavni pokrovitelj po drugi puta sudjeluje u ovako jednom prepoznatljivom airsoft događaju. Ovo postaje jedan događaj po kojem županija i Grad Vinkovci postaju prepoznatljivi i trebamo težiti da se Cibalia Airsoft Expo razvija. Županija će kao i dosada pomagati ovakvim događajima.”- rekao je zamjenik župana Josip Dabro.

Na airsoft sajmu sudjelovali su mnogi izlagači airsoft opreme, a kao gosti i djelatnici PU Vukovarsko-srijemske.  Na Pikovom stanu u popdnevnim satima održano je airsoft natjecanje u taktičkom pucanju, dok će se sutra od 8,00 do 16,00 sati u šumi Ljeskovac održati airsoft natjecanja.

Ispis
Vrh