Izbornik
heeader image

Otvoren 18.Sajam zdravlja u Vinkovcima

  • 25. travnja 2014.
  • Turizam i kultura, Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Otvoren 18.Sajam zdravlja u Vinkovcima
Otvoren 18.Sajam zdravlja u Vinkovcima
hrv.hr

U dvorani TK Vinkovci koja se nalazi u sklopu Sportsko-rekreacijskog centra Lenije, župan Božo Galić svečano je otvorio 18. Sajam zdravlja, trodnevnu manifestaciju u sklopu koje će se održati predavanja, izložbe, radionice, izlošci i promocije posvećeni zdravlju i zdravom životu.

Sajam zdravlja služi kako bi se pokazala važnost suradnje u unapređenju našeg zdravlja i njegova očuvanja. Glavni je cilj pokazati kako očuvanjem zdravlja i njegova unapređenja pridonosimo gospodarskom razvitku - kaže Mandica Sanković,magistra javnog zdravstva i koordinatorica Sajma zdravlja.

Na Sajmu će svoje proizvode izložiti 130 izlagača,a po prvi put će Sajam imati i međunarodni karakter tako će svoje proizvode predstaviti Bronte natural health clinic iz Canade te izlagači iz Rusije. U sklopu Sajma će se održati Forum zdravih gradova i županija s temom strategije razvoja jugoistočne Europe,Forum invalida u vezi s osobnom asistencijom za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invalidnosti te razne radionice javnozdravstvene tematike. Među izlagačima će bit i farmaceutske kuće, proizvođači dodataka prehrani ili biljnih proizvoda, privatne zdravstvene i rehabilitacijske ustanove, ordinacije, osiguravajuće kuće, predstavnici djelatnosti bliskih zdravlju kojima je cilj zdravlje i bolja kvaliteta života, a koji mogu predstaviti teme iz područja zdravstva i zdravlja, zdravu hranu i napitke, prirodnu kozmetiku. Sajam će završiti proglašenjem najljepše uređenih štandova uz zabavu s tamburašima.

Ispis
Vrh