Izbornik
heeader image

Općina Ivankovo obilježila svoj Dan Općine

  • 26. lipnja 2019.
  • Ostalo
fullscreen Dani općine Ivankovo.jpg
Dani općine Ivankovo.jpg
fullscreen Dani općine Ivankovo 2.jpg
Dani općine Ivankovo 2.jpg
fullscreen Dani općine Ivankovo 3.jpg
Dani općine Ivankovo 3.jpg

Polaganjem vijenaca na mjesnom groblju u Ivankovu i svetom misom u crkvi Rođenja sv. Ivana Krstitelja, započeo je program povodom obilježavanja Dana Općine Ivankovo.

Protom je održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Ivankovo, na kojoj su načelnik Općine Marko Miličević i predsjednik Općinskog vijeća Kristijan Baričević predstavili sve aktivnosti koje su učinjene u proteklom razdoblju ali i one koje se planiraju.

Svima nazočnima na svečanoj sjednici, prigodnim riječima obratio se župan Božo Galić te im čestitao Dan Općine.

U svojem obraćanju, načelnik Miličević istaknuo je tim mladih ljudi koji su uključeni u aktivnosti Općine te je rekao: “Svojim radom, znanjem i trudom doprinijeli su realizaciji investicije vrijedne više od 30 milijuna kuna”, navodeći kako posebnu brigu Općina posvećuje mladim obiteljima s novorođenom djecom – u proteklih godinu i pol dana dodijeljeno je 350.000 kn.

Svečana sjednica Općinskog vijeća bila je i prigoda za nagraditi one koji su svojim djelovanjem doprinijeli podizanju kvalitete života u Općini.

Zlatnu plaketu dobili su obrtnik – šeširđija Stanko Ištoković, za razvoj poljoprivrede i stočarstva Andrija Štetić, za doprinos u sudjelovanju u Domovinskom ratu Ivan Pavlović, zbog iznimnih postignuća u kulturi Kazalište Mika Živković Retkovci, za doprinos u razvoju sporta Karate klub Max. Zahvalu Općine primio je Mladen Markešić iz Ureda TINTL za pomoć u pripremi projekata, a nagrada za životno djelo uručena je najpoznatijem čaji – Pašku Barunčiću.

Ispis
Vrh