Izbornik
heeader image

Održano potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava udrugama za programe iz područja zdravstva za 2019. godinu

  • 22. listopada 2019.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (1).jpg
Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (1).jpg
fullscreen Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (2).jpg
Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (2).jpg
fullscreen Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (3).jpg
Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (3).jpg
fullscreen Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (4).jpg
Održano potpisivanje Ugovora iz područja zdravstva za 2019 (4).jpg

Održano je potpisivanje Ugovora o dodjeli financijskih sredstava programima/projektima iz područja zdravstvene zaštite iz sredstava proračuna za 2019. godinu, u maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima.

Upravni odjel za zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije je objavio Javni natječaj za sufinanciranje/financiranje projekata i programa koje provode udruge iz područja zdravstvene zaštite u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2019. godinu sukladno Zakonu o udrugama, Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekta od interesa za opće dobro koje provode udruge i Pravilniku o financiranju javnih potreba Vukovarsko-srijemske županije.

Nakon provedenog natječaja, župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić je donio Odluku o raspodjeli financijskih sredstava temeljem Javnog natječaja za sufinanciranje/financiranje projekata i programa koje provode udruge iz područja zdravstvene zaštite u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2019. godinu, 12. rujna 2019. godine. Temeljem toga se pristupilo potpisivanju Ugovora o dodjeli financijskih sredstava za prihvatljivih 12 programa/projekata udruga koje djeluju na području Vukovarsko-srijemske županije te će im biti dodijeljena sredstva u iznosu od 150.000,00 kuna.

Vukovarsko-srijemska županija i na ovaj način podržala je djelovanje 11 udruga koje s 12 prihvatljivih projekata svojim radom podižu kvalitetu života u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Ispis
Vrh