Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana sjednica Koordinacijske radne skupine za provedbu Zakona o zaštiti životinja Vukovarsko-srijemske županije

  • 03. ožujka 2020.
  • Ostalo, Ured župana
fullscreen Sjednica Koordinacijske radne skupine za provedbu Zakona o zaštiti životinja VSŽ Sjednica Koordinacijske radne skupine za provedbu Zakona o zaštiti životinja VSŽ
Sjednica Koordinacijske radne skupine za provedbu Zakona o zaštiti životinja VSŽ

U Maloj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana je sjednica Koordinacijske radne skupine za provedbu Zakona o zaštiti životinja Vukovarsko-srijemske županije (KRS) kojom je predsjedao predsjednik Povjerenstva, zamjenik župana Josip Dabro.

Na sjednici je donesen prijedlog Programa kontrole populacije napuštenih pasa na području Vukovarsko-srijemske županije koji će se uputiti Ministarstvu poljoprivrede na suglasnost te će  nakon ishođenja istog, župan Božo Galić donijeti navedeni Program kojim bi se trebalo unaprijediti stanje napuštenih životinja. Također članovi KRS-a su upoznati sa dosadašnjim aktivnostima Vukovarsko-srijemske županije, te se provela duža rasprava i dijalog oko aktualne problematike stanja napuštenih životinja na području Vukovarsko-srijemske županije koje je zaista alarmantno. Slijedom duže rasprave doneseni su određeni zaključci po kojima će se odmah početi postupati.

Sjednici su nazočili i koordinator KRS-a Krunoslav Buhač, načelnik općine Cerna Goran Begović, predstavnica udruge Rocco Tatjana Glujić, vlasnik Skloništa Ilija Stević i predstavnik Policijske uprave Vukovarsko-srijemske Ivan Drmić.

Ispis
Vrh