Izbornik
heeader image

Održana informativna radionica u okviru projekta „Europskim strukturnim i investicijskim fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije“

  • 23. travnja 2018.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj
fullscreen Radionica ESI info (1).jpg
Radionica ESI info (1).jpg
fullscreen Radionica ESI info (2).jpg
Radionica ESI info (2).jpg
fullscreen Radionica ESI info (3).jpg
Radionica ESI info (3).jpg
fullscreen Radionica ESI info (4).jpg
Radionica ESI info (4).jpg
fullscreen Radionica ESI info (5).jpg
Radionica ESI info (5).jpg
fullscreen Radionica ESI info (6).jpg
Radionica ESI info (6).jpg

Danas je u Vinkovcima u organizaciji  Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije održana informativna radionica u okviru projekta „Europskim strukturnim i investicijskim (ESI) fondovima do održivog razvoja Vukovarsko-srijemske županije“ na kojoj su predstavljeni otvoreni natječaji i natječaji koji su u najavi.

Svrha Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova je prije svega ulaganje u infrastrukturu, otvaranje novih radnih mjesta i razvoj malog i srednjeg poduzetništva. Republici Hrvatskoj je iz Europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova za financijsko razdoblje od 2014. do 2020.  na raspolaganju ukupno 10,7 milijardi eura.

Radionicu je vodio viši voditelj projekta Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije, Krunoslav Srpak. Naglasio je kako je Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije otvorena za sva pitanja i nejasnoće vezane uz ESI fondove. Isto tako, upoznao je sve polaznike sa novom aplikacijom pod nazivom „EU fondovi“ čija je svrha brži i jednostavniji pristup informacijama iz svijeta EU fondova.  

Ispred Vukovarsko-srijemske županije na radionici je prisustvovala vježbenica Upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj, Barbara Vukić.

Ispis