Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održana druga sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi

  • 20. travnja 2020.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Održana druga sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 Održana druga sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19
Održana druga sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19

Tim za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi održao je sjednicu u Velikoj županijskoj vijećnici na kojoj je učinjena analiza pristiglih Izvješća domova za starije i nemoćne osobe sa područja Vukovarsko-srijemske županije u svezi provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi.

Na osnovu pristiglih Izvješća tim za kontrolu Uputa napravio je listu rasporeda obilaska domova za starije i nemoćne osobe. Dogovoreno je da će dana 21. travnja 2020. godine tim za kontrolu Uputa obići slijedeće domove za starije i nemoćne osobe: „Breza“ u Gunji, „Svjetlost“ Gradište, „Svjetlost plus“ Županja, „Apolon“ Županja, Dom za starije i nemoćne osobe u Vinkovcima.

Za svaki dom za starije i nemoćne osobe, u kojem tim za kontrolu provedbe Uputa izvrši kontrolu, biti će napravljen zapisnik na obrazcu kojeg je dostavilo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ispis
Vrh