Izbornik
heeader image

Održana četvrta sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi

  • 22. travnja 2020.
  • Zdravstvo i socijalna skrb

Tim za kontrolu provedbe Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi i dalje nastavlja sa aktivnostima obilaska domova za starije i nemoćne osobe na području Vukovarsko-srijemske županije a u svezi kontrole provedbe Uputa.

Nakon što je tim za kontrolu provedbe Uputa obišao slijedeće domove za starije i nemoćne osobe: Dom za starije i nemoćne osobe Vinkovci, Dom za starije i nemoćne osobe Vukovar, Dom za starije i nemoćne osobe Ilok, Obiteljski dom Lukić iz Bobote, Obiteljski dom Mihajlo Vuković iz Bobote, održana je četvrta sjednica tima za kontrolu provedbe Uputa na kojoj je izvršena analiza zapisnika sa terena, te je napravljeno konačno izvješće koje je dostavljeno Stožeru civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije, županijskom centru 112 kao i Stožeru civilne zaštite Republike Hrvatske što je sukladno Odluci o nužnoj mjeri pojačane kontrole provođenja upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi (NN 47/20).

Svi članovi tima za kontrolu provedbe Uputa složili su se, nakon što su izvršili analizu zapisnika, sa činjenicom za u domovima za starije i nemoćne osobe kojima je osnivač Vukovarsko-srijemska županija nisu uočeni nikakvi nedostaci te da je ukupna organizacija rada kao i provođenje Uputa i skrbi za korisnike na zavidnoj razini.

Također dogovoreno je da će dana 23. travnja 2020. godine tim za kontrolu provedbe Uputa obići slijedeće domove: Dom za odrasle osobe Nuštar, Obiteljski dom „Ana“ Nuštar, Obiteljski dom „Nestorović“, Dječji dom sv. Ana, Centar za rehabilitaciju „Mala Terezija“.

Ispis
Vrh