Izbornik
heeader image

Održana 1. sjednica Odbora za koordinaciju dodjele financijske potpore projektima udruga Vukovarsko – srijemske županije

  • 12. studenog 2009.
  • Ostalo

U Vukovaru je održana 1. sjednica Odbora za koordinaciju dodjele financijske potpore projektima udruga Vukovarsko – srijemske županije.

Na početku sjednice Jadranka Golubić je upoznala nove članove s Poveljom o suradnji Vukovarsko – srijemske županije i nevladinog, neprofitnog sektora i Pravilnikom o standardima i mjerilima za ostvarivanje financijske potpore projektima udruga Vukovarsko – srijemske županije, te o prethodnim aktivnostima Odbora u proteklom razdoblju i suradnji sa udrugama sa područja Vukovarsko – srijemske županije.

Prema utvrđenom dnevnom redu izabran je novi predsjednik Odbora, Marinko Beljo.

Odbor je raspravljao o tekstu Poziva na prijavu Projekata udruga u Vukovarsko – srijemskoj županiji za dodjelu  financijske potpore u 2010. godini. Poziv je usvojen od članova Odbora i biti će objavljen na web stranicama Vukovarsko – srijemske županije, te u lokalnim medijima (u Vukovarskim novinama, Vinkovačkom listu, te na stranicama Vinkovačke televizije).

Ispis
Vrh