Izbornik
heeader image

Održan sastanak s predstavnicima putničkih agencija s područja Vukovarsko-srijemske županije

  • 02. veljače 2012.
  • Turizam i kultura
fullscreen Održan sastanak s predstavnicima putničkih agencija s područja Vukovarsko-srijemske županije
Održan sastanak s predstavnicima putničkih agencija s područja Vukovarsko-srijemske županije

Predsjednik Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić  održao je danas u Vukovaru radni sastanak s predstavnicima putničkih agencija s područja  Vukovarsko-srijemske županije.

Odlukom Skupštine, Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije odnedavno je postala pridruženi član Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), te je na sastanku nazočio i direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Željko Trezner.

Na sastanku, prezentaciju na temu „Novi projekti – započeti, planirani, mogućnosti financiranja posebice iz fondova EU“ održao je pomoćnik pročelnice Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i regionalni razvoj mr.sc.Mario Banožić, dok je  prezentaciju na temu  „Suradnja svih subjekata u turizmu“ održao direktor UHPA-e Željko Trezner.

Uz navedene teme, na sastanku se razgovaralo i o raspisanim modelima promotivnih kampanja Hrvatske turističke zajednice  za oglašavanje hrvatskog turizma u 2012. godini.

Direktorica Turističkog ureda Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak istaknula je kako je zajedno s predstavnicima putničkih agencija cilj ovog sastanka definirati suradnju i djelokrug rada na dobrobit razvoja turističke ponude i turističkog prometa.

Direktor UHPA Željko Trezner istaknuo je kako na području Vukovarsko-srijemske županije imamo oko 120 programa i priča koji govore o razlozima dolaska u određene turističke destinacije,  te je dodao kako je cilj razvijanja suradnje između turističkih zajednica i putničkih agencija osmislili još nekoliko desetaka ili stotinu takvih programa.

Na sastanku su nazočili i direktori turističkih zajednica gradova i općina Vukovarsko-srijemske županije,kao i predstavnica Hrvatske gospodarske komore-Županijska komora Vukovar.

Ispis
Vrh