Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“

  • 10. veljače 2017.
  • Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (1).jpg Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (1).jpg
Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (1).jpg
fullscreen Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (2).jpg Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (2).jpg
Održan III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“ (2).jpg

Povodom obilježavanja 25. Svjetskog dana bolesnika, a u organizaciji Lions kluba Vukovar i Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, održan je III. Znanstveno stručni skup „dr. Vladimir Emedi“.

Preko 150 sudionika kao i stručnjaci iz vukovarske bolnice, KBC-a Osijek i Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru nazočili su skupu, na kojem je sve sudionike pozdravio vukovarsko-srijemski župan Božo Galić.

Predsjednica Lions kluba Vukovar Kristina Glumac zahvalila je svim sudionicima i predavačima ističući kako se i na ovaj način nastoji senzibilizirati javnost o potrebama bolesnika i istaknuti plemeniti rad ljudi koji brinu o njima.

Ravnateljica vukovarske bolnice  mr.sc. Vesna Bosanac tom prigodom je rekla:

„Iznimno sam zadovoljna što je naša bolnica aktivni sudionik u organizaciji ovoga skupa koji je posvećen međunarodnom danu bolesnika pa koristim ovu prigodu da svim bolesnima i njihovim obiteljima ali i svim zdravstvenim djelatnicima i suradnicima u zdravstvu na neki način čestitam ovaj dan jer ulažu puno svoga znanja i vremena kako bi pomogli našim bolesnicima. Naš odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju je aktivan sudionik u ovom stručnom skupu koji je osim toga posvećen našem preminulom kolegi dr.Vladimiru Emediju. Svaki ga se put na ovaj dan posebno sjećamo, kako je zdušno i sa srcem pomagao bolesnicima“. 

Ispis
Vrh