Izbornik
heeader image

Objavljeni natječaji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za bespovratna sredstva u okviru Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2011. godinu

  • 01. ožujka 2011.
  • Međunarodna suradnja i regionalni razvoj

Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST d.o.o. poziva sve zainteresirane poduzetnike da se jave na natječaje Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva namijenjenih dodijeli godišnjih bespovratnih potpora za malo i srednje poduzetništvo.

Temeljem predstavljenog Operativnog plana poticanja malog i srednjeg poduzetništva u 2011. godini za ovu namjenu osigurano je 407,9 milijuna kuna.  Bespovratne potpore namijenjene su poduzetnicima koji pozitivno posluju i nemaju duga prema državi i njihovim zaposlenicima.

Javni pozivi za projekte poticanja iz Operativnog plana objavljeni su na stranicama Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, možete ih pronaći ovdje

Rok za dostavu zahtjeva  je 60 dana od objave Javnog poziva za svaku od kategorija.

Poduzetnici koji žele ostvariti neku od spomenutih potpora trebaju dostaviti zahtjev i svu potrebnu dokumentaciju u Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, a za sve dodatne informacije mogu se obratit u Agenciji za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. koja se sada nalazi u ulici J. Matasovića 6 b u Vinkovcima, putem telefona na broj:  339 993 ili na e-mail adresu: ar-hrast@ar-hrast.hr.

Ispis
Vrh