Izbornik
heeader image

Obilježen Dan Općine Tompojevci

  • 20. svibnja 2019.
  • Ostalo
fullscreen Obilježen Dan Općine Tompojevci (1).jpg
Obilježen Dan Općine Tompojevci (1).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Tompojevci (2).jpg
Obilježen Dan Općine Tompojevci (2).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Tompojevci (3).jpg
Obilježen Dan Općine Tompojevci (3).jpg
fullscreen Obilježen Dan Općine Tompojevci (4).jpg
Obilježen Dan Općine Tompojevci (4).jpg

Obilježavanje Dana Općine Tompojevci započelo je polaganjem vijenaca poginulim braniteljima na mjesnom groblju te molitvom za sve poginule i stradale, a ispred Vukovarsko-srijemske županije vijenac je položio i svijeću zapalio savjetnik župana za branitelje Marinko Beljo.

Potom je služena i sveta misa zadušnica u crkvi Sv. Marije Magdalene u Tompojevcima, koju je predvodio župnik vlč.Krešimir Aračić.

Uz nazočnost brojnih uzvanika, svečano je otvorena Zgrada za javne inicijative koju je sanirala i obnovila tvrtka 3D Gradnja j.d.o.o. Vukovar, a vrijednost ovog projekta je 1.634.601,52 kuna, te se financirala iz proračuna Općine Tompojevci.

Svečana sjednica na kojoj su nazočili brojni gosti i uzvanici, započela je obraćanjem predsjednika Općinskog vijeća Općine Tompojevci Dubravka Martića koji je kratko pozdravio prisutne i otvorio sjednicu, a potom je načelnik Zdravko Zvonarić gostima predstavio Općinu, odnosno rad i djelovanje u proteklih godinu dana. Prisutne je ukratko upoznao i s planiranim aktivnostima kao i s projektima, koje se nadaju provesti u narednom periodu.

Svečanoj sjednici nazočio je župan Božo Galić, koji je uputio svima nazočnima prigodne riječi te je istaknuo kako mu je drago da se rade projekti koji doprinose kvalitetnijem životu mještana općine, te kako je i proračun Općine uvećan poreznim izmjenama prošle godine te su rezultati vidljivi. Dodao je kako će Županija i dalje pomagati u projektima Općine.

Ispis
Vrh