Veličina teksta:
Izbornik
heeader image heeader image

Obilježen Dan Općine Jarmina

  • 19. travnja 2004.
  • Ostalo

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i načelnik Općine Jarmina Andrija Draganić, zajedno sa suradnicima, položili su vijenac za sve poginule u obrani Jarmine, kod spomenika poginulim braniteljima u središtu mjesta, kao i na cesti prema Karadžićevu, i time započeli program obilježavanja Dana općine.

Program obilježavanja nastavio se na sportsko rekreacijskom centru u cjelodnevnom druženju sa članovima lovačkog i ribolovnog društava iz Jarmine. Poslijepodne na mjestu budućeg etno sela, u središtu Jarmine, okupili su se mještani i gosti članovi KUD-ova iz Hrvatskog Zagorja čime je započela ovogodišnja manifestacija Zagorje v srcu, u organizaciji KUD-a „Zvonko Ban" i Kluba Zagoraca „Kaj" iz Jarmine.

Nakon svete mise i mimohoda ulicama Jarmine, gosti su u Domu kulture održali prigodni program. Danas je druženje mještana i gostiju nastavljeno na bočalištu Jarmina, a navečer je u Domu kulture održan veliki koncert "Kaj vu duši" u organizaciji Radija „Kaj" iz Krapine kojem je nazočio i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić.

Ispis
Vrh