Izbornik
heeader image

Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

  • 15. prosinca 2017.
  • Ostalo, Zdravstvo i socijalna skrb
fullscreen Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti (1).jpg
Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti (1).jpg
fullscreen Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti (2).jpg
Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti (2).jpg

Povodom završetka obilježavanja  Mjeseca borbe protiv ovisnosti Povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije  u suorganizaciji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje organiziralo je stručni skup za stručne suradnike u osnovnim i srednjim školama, kao i za sve djelatnike u odgojno-obrazovnim ustanovama koji su zainteresirani za prevenciju ovisnosti, socijalni radnici i psiholozi.

Tema stručnog skupa bila je : Predstavljanje minimalnih standarda programa prevencije ovisnosti za djecu i mlade u odgojno-obrazovnom sustavu.

Predavači su bili: Dr.sc. Jadranka Ivandić-Zimić , Ured za suzbijanje zlouporabe droga u Vladi RH, Josipa Lovorka Andreić, Ured za suzbijanje zlouporabe droga u Vladi RH, mr.sc. Vera Šutalo,  Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Doc. Dr. sc. Goran Livazović, Filozofski fakultet Osijek, Ivana Biljan, Agencija za odgoj i obrazovanje i Drbravka Gruić, Centar za socijalnu skrb Vinkovci.

Sve nazočne na početku je pozdravio predsjednik Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga i drugih ovisnosti Vukovarsko-srijemske županije zamjenik župana Josip Dabro

Ispis
Vrh