Izbornik
heeader image

Obilježava se Dan Općine Jarmina

  • 26. travnja 2019.
  • Ostalo
fullscreen Obilježava se Dan Općine Jarmina (1).jpg
Obilježava se Dan Općine Jarmina (1).jpg
fullscreen Obilježava se Dan Općine Jarmina (2).jpg
Obilježava se Dan Općine Jarmina (2).jpg
fullscreen Obilježava se Dan Općine Jarmina (3).jpg
Obilježava se Dan Općine Jarmina (3).jpg

Općina Jarmina svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Domu talijanskoga prijateljstva u Jarmini, obilježila je svoj Dan Općine.

Na svečanoj sjednici nazočili su saborski zastupnik i predsjednik Županijske skupštine Dražen Milinković, zamjenik župana Josip Dabro, ravnatelj Razvojne agencije VSŽ Ilija Cota, načelnici gradova i općina te brojni uzvanici.

Sjednici je prethodilo polaganje vijenaca pred spomenikom poginulim mještanima Jarmine u Domovinskome ratu, u parku u centru Jarmine.

Sve uzvanike pozdravili su predsjednik Općinskog vijeća Dragutin Culi i načelnik Općine Andrija Draganić, koji su rezimirali sve što je učinjeno u proteklih godinu dana na podrućju općine, a predstavili su i nove aktivnosti koje planiraju u narednom razdoblju.

Zamjenik Dabro obratio se  prigodnim riječima te svim predstavnicima Općine, mještanima i nazočnima čestitao Dan Općine uz želje neka i dalje svojim radom i dobrim projektima doprinesu daljnjem razvoju Općine, kako bi se ostvario kvalitetniji život svima koji u njoj žive.

Nakon toga podijeljena su priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama koja svojim radom i zalaganjem promiču položaj i ugled te tako pridonose općem napretku mjesta.

Ispis
Vrh